秀米培训网

[音乐天空] 献给彤彤美女的英文歌曲-mad world,你要喜欢哦

楼主

Gary Jules
Mad World

All around me are familiar faces 所有在我附近的是熟悉的面孔
Worn out places, worn out faces 熟悉的地方熟悉的脸
Bright and early for their daily races 每天早早的愉快的
Going nowhere, going nowhere 没有目标的跑 没有目标的跑
And their tears are filling up their glasses 他们的泪花填满了他们的玻璃杯
No expression, no expression 没有感情 没有感情
Hide my head I want to drown my sorrow 掩藏住我的头,我想要淹没我的悲伤
No tomorrow, no tomorrow 没有明天 没有明天

And I find it kind of funny 并且我感觉我有点儿滑稽
I find it kind of sad 我感觉它有点儿哀伤
The dreams in which I'm dying 我的死亡
Are the best I've ever had 是我曾经拥有过的最好的梦想
I find it hard to tell you 我感觉这很难告诉你
Cos I find it hard to take 我发觉这很难得到
When people run in circles 当人们跑在圈子里
It's a very, very 一个非常非常
Mad World 疯狂的世界

Children waiting for the day they feel good 孩子在等待他们感觉长大那天
Happy Birthday, Happy Birthday 生日快乐 生日快乐
Made to feel the way that every child should 感觉每个孩子都应该听听这个方法
Sit and listen, sit and listen 坐下来听听 坐下来听听
Went to school and I was very nervous 在学校我很胆怯
No one knew me, no one knew me 没有人知道我 没有人知道我
Hello teacher tell me what's my lesson 你好老师,我的课程是什么
Look right through me, look right through me 她对我视而不见

And I find it kind of funny 并且我感觉我有点儿滑稽
I find it kind of sad 我感觉它有点儿哀伤
The dreams in which I'm dying 我的死亡
Are the best I've ever had 是我曾经拥有过的最好的梦想
I find it hard to tell you 我感觉这很难告诉你
Cos I find it hard to take 我发觉这很难得到
When people run in circles 当人们跑在圈子里
It's a very, very 一个非常非常
Mad World 疯狂的世界
沙发
呵呵,自己沙发哩。。
{:1_205:}
板凳
如此悲伤的歌曲,一定要骗你几滴眼泪出来哩。。。。
附上诗歌一首:十年生死两茫茫。
不思量,自难忘。
千里孤坟,无处话凄凉。
纵使相逢应不识,
尘满面,鬓如霜。

夜来幽梦忽还乡。
小轩窗,正梳妆。
相顾无言,惟有泪千行。
料得年年断肠处,
明月夜,短松冈。
不是小弟写的,是苏轼淫的。。。小生没他那么有才华
地板
顶下了,只是没听懂,呵呵
有中文对照的翻译哩!呵呵……
米听到歌
哇靠~~~~~怎么可以这样对待我居然听不到{:1_182:}
不会吧……你们听不到?
怎么彤美女没进来听歌哩,偶有点伤心哩…………
天哪....我第一次听不到 怎么回事{:2_108:}

秀米网|联系方式|秀米培训网

GMT+8, 2024-6-17 12:50 , Processed in 0.093750 second(s), 15 queries .